Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack...


Du vände med färjan i natten

du kom plötsligt en kväll med färjan över Styx flod
jag skulle hämtas tillbaka och du hade samlat mod

lika chockad som jag blev över min död
blev jag nu över ditt oväntade stöd

du la mig i fören och rodde mot bron
jag som på dig helt tappat tron

jag tänkte på dig och allt som blev svart
nu såg jag plötsligt ljus fast det var natt

du vakade över mig och ville mig väl
förlåt för din död men jag är inte hel

jag ville slåss mot allt mörker som bor i vårt hus
men du sa ta det lugnt låt oss tända ett ljus

trots att vi ännu inte har nått helt fram till land
känner jag mig trygg och att vi har starkare band

kanske släpper du av mig vid flodens närmaste stopp
det gör inget längre för jag har fått tillbaka mitt hopp




Fri vers (Fri form) av Casca
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-07 11:16



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fina rim och budskap
bra helt enkelt

2018-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Casca