Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beska honung

Vari uppstår gryning av din brännheta närvaro?
Osynligt närmande strör sig över glödande järn med varje finger
En smärtsam penetrering väcker frågor som leder till apatiska svar
Allt du yppar om min betydelse krockar med dina handlingar
Därför misstror jag din eldsvassa uppmärksamhet som endast leder till svärta ändå
De du ursäktar som en annan typ av vänner är svärmande bin runt din nektar
De äter upp dig endast för egen vinning och svamlar runt som en massa med tomma ord
Du svarar dem helt sonika med lika falska förväntningar och lämnar dig åt det som jag inte trodde var du
Det som äter min hud till öppna sår är att du inte ser det jag trodde du såg

 




Fri vers (Fri form) av Gena
Läst 287 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-02-07 12:05



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Som en snurrande
eldfängd valspoesi
Komposition
Tack!
:}
2018-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Gena
Gena