Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärnor lyser i mörkret

ur smärtan
föds inikt
ur smärtan
når jag in i mitt hjärtas
djup

att följa den snärjiga stig
som leder till mig själv
till mitt eget sanna ljus
gömt inom mörker
dolt innanför trauma
smärta
skam

så varde det ljus
låt detta ljus
nå in i min själs mörker
min själs smärta

kärlek är jag given
kärlek ger jag till dig som bemöter

ur smärtan
tvingas jag ut i frihet
ljuset bländar
lyser upp där jag kunnat gömma
själens plågoandar

mitt yttre bländar dig
men du väljer att inte se
min nakna ensamhet
utstötthet

min frid ger jag dig
frid jag söker.




Fri vers av Desire'e
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-07 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e