Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens farligaste man

Världens farligaste man

är Erling Särling

Denne man

har inte samhället

resurser att hejda

Det finns inga kalkyler

att tillgå;

för att beräkna risken,

för han är oberäknelig

Exemplen är många;

Kennedymordet, 

Terrordådet på Drottninggatan;

är bara två exempel




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-07 14:11



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Hitta en farlig man
försök den som kan.
SÄPO visste vem han var
men lät honom vara kvar
Han var nog inte så farlig
bäst att vara varlig
2018-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP