Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är frågan...

När aftonen sakta lägger sig

husets gråa fasad
och vemodets slöja täcker den
grå
vardagens falska parad
mörka krafters muller från

åter syns på varje blad!
Kan du då åter

den urkraft du en gång sökte att
nå?




Fri vers av Rubus VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-07 14:56



Bookmark and Share


  Rubus VIP
Tack för kommentarerna, det värmer ett gammalt poethjärta!
2018-02-08

  Stay Golden
Du är stor <3
2018-02-07

    Lars Gullberg
Tänkvärda rader som berör

fint med kvällen som metafor till en orolig tid
2018-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Rubus
Rubus VIP