Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om en kärlek kommer förbi

Låt den då inte dig få passera
Utan smek den medhårs
Försök den att attrahera
Bli till dens bästa vän
För när en kärlek kommer förbi vet man aldrig
vart den bär hän när ett nytt litet äventyr
kommer till liv
Upp och hoppa nu
Ingen tid att ligga och lata dig helt still
För när en kärlek tittar in vet vi alla att du vill
charma den med både klass och stil
För om du låter den få passera måste vi tyvärr
skicka dig till Amerika och Dr Phil
För då är det något fel på dig och du behöver lite drill
Undersökas mentalt oavsett om du inte vill…

Om en kärlek kommer förbi!

Ken Cassel
7/2-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-07 14:57



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man får passa på när tillfällena kommer...
2018-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel