Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterhav

Som pusselbitar
ligger isflaken och trängs
Liknar krossat glas

De skavs och stöter samman
mullrar och muttrar missnöjt




Bunden vers (Tanka) av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-08 08:05



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Vackert och evigt!
Gillar saker som känns eviga.
Går emot dagens konstlade problem!

Återigen vackert och glasklart fångat! :)
2018-02-08

  Marie Å
Kan bara hålla med Ylva. Så vacker bild och passande text.
2018-02-08

    ej medlem längre
Så vacker bild, och träffande text. Ja, visst muttrar de! :)
2018-02-08

  Gunnar Hilén VIP
Fint sätt att läsa kalla isbitar
2018-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP