Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tittar på

Höga skrattet glatt
Rodnande kinden skiner
Flirt med annan man




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-07 16:11



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Någon annans lycka.
2018-02-07

    ej medlem längre
När kärleken leker någon annanstans.
2018-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén