Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smittsamt - litet humor


kan ett skrattanfall vara
snuva och hosta
men personer dyker upp försvinner
och kommer åter

förlåt så mycket jag smittar

det är en fråga som ständigt mig minner
om gårdagens nyheter

Är det jag ???

dålig andedräkt
smuts i öronen
pälsen inte ren
ögonen inte klara

ahh den dåliga andedräkten är det nog
musen jag fångade tog :)




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-07 18:23



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Ja hälsade på idag
2022-10-03

  morgonstjärna VIP
666 bytt namn otaliga ggr
Kvar WWF M
2021-08-05

  Fulbergarn
jau :)
2018-02-07

  morgonstjärna VIP
:) njae det var 666
2018-02-07

  Solstrale VIP
Kisse misse då? ;) ja så är det nog...
2018-02-07
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP