Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila.

En dag av vila
en dag för rekreation.
Åker buss och ser
snöklädda träd.
Solen lyser magiskt starkt
och förvandlar träden till guld.
Strosar i affärer
hittar lite fynd.
Äter lunch och njuter
ser hur folk passerar.
Förenar nytta med nöje
sen är det tid att åka hem.
Funderar och mediterar
mil efter mil hem.
Imorgon är det jobb igen
och sen är det snart helg igen!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-07 18:49



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En trevlig dag du beskriver...fint...
2018-02-11

    ej medlem längre
En vanlig dag med små guldkorn i tillvaron.
2018-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP