Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen mot nuets glädje



Lev varje dag som det är din sista
tung är den annars att mista
rädslan böjer sin nacke
faller i varje backe
Feghet i ansiktet dig slår
nöj dig med vad du i skålen får
ser du mig inte som jag är
då är du fattigare än själen min
värm dig vid solnedgångens kamin







Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-07 19:41



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
En mångtydiga text som verkligen lyckas binda samman de olika betydelserna.
2018-02-07
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP