Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sviker

Jag är inte närvarande
Ständigt frånvarande
i diskussionen om mina förehavanden..

Vad kan det bringa er för glädje att använda mig som en pjäs i ert spel?
Hur kan jag förebygga att ni använder mina ord fel ?
Varför spelar det ingen roll om ni gör mig svag?
Du är inget undantag
Så var redo för mitt sista drag

Schackmatt
Jag har tystnadsplikt




Fri vers av Marmorera
Läst 196 gånger
Publicerad 2018-02-07 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marmorera
Marmorera