Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försöka skriva

ett glas vatten på bordet
datorn står på
klockan tickar tyst

skriva en dikt
läsa en bok
eller lyssna på musik

i nåt skede
ta en promenad
och komma ihåg att äta nånting

försöka igen
att skriva nånting
eller titta på en film

lyssna på musik
somna en stund
vakna som en ny människa

ett glas vatten på bordet
datorn står på
klockan tickar tyst




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2018-02-07 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP