Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Chokladtårta med fyllning av chokladkreme med hallon och hackad mörk schoklad med apelsinsmak topping med vit choklad och hallonströssel


en tårta till dig som är dig själv

 

denna tårta är till dig

som är dig själv

rättvis och sann

 

jag är stolt över dig

för att du är du

det är du bäst på

 

ingen är du så bra som just du




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-07 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP