Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Divorce"

A divorce
is not just
a separation
from your
love

It´s
a separation
from your
whole
fucking
life


© Christer Johansson 2018-02-17




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-07 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP