Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stor hjärna eller kanske ett större hjärta

Jag har en stor hjärna men ett större hjärta

så även om jag tänkte ett, två, tre
eller tio steg före

så var hjärtats kanter lite längre

och det har aldrig varit så svårt som nu
att välja vilket som var störst

en stor hjärna, eller kanske ett ännu större hjärta




Fri vers av som det kan gå
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-07 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

som det kan gå
som det kan gå