Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skaka hand via etern...

Ska vi reda ut
allt som blev så fel
Dagen D då du gjorde
mig så upprörd,
och psycho-bitchen i mig
fick ett frispel

Ska vi reda ut
vad som hände,
med ord du skrev till mig
Förklädda bokstäver
av din sanning,
som egentligen
var lögner från dig

Ska vi reda ut
den här stormen,
som varat i mången dag
Ska vi reda ut och
släppa stoltheten
och bli vänner igen,
Du och Jag

Att gå omkring
och hysa agg och tve
är aldrig bra i längden
Att kasta onda ögat,
och spotta med ve,
och icke låtsas om
varandra i cybermängden

Kan vi sluta fred och få ro,
och släppa inre aggressioner
Liksom skaka hand i etern
från varsitt bo,
och bli överens om
att släppa vredens 
destruktiva joner

Ska vi reda ut
historian från förr,
dåtiden bakåt,
då vi gillade varandras röst
Ska vi reda ut
om varför jag stängde min dörr,
frustrerad i raseri,,
och med smärta i bröst

Ska vi reda ut
om allt som har varit
och är i detta nu
Vi båda tycks ha släppt blocken
och sänkt garden,
Tänker vi likt,
vad säger Du?

 

Bild: Från nätet https://images.gr-assets.com/quotes/1398106172p8/765867.jpg

"“Let today be the day you finally release yourself from the imprisonment of past grudges and anger. Simplify your life. Let go of the poisonous past and live the abundantly beautiful present... today.” ? Steve MaraboliUnapologetically You: Reflections on Life and the Human Experience"

 

 




Bunden vers (Rim) av Valkyria-Fatale
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-08 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale