Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade





du kära

mardrömmen är över

vakna nu

allt är väl så väl

ditt före

och ditt efter

förs ihop



det gör inget
att du kommer
att du kommer
sent
i livet








Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-08 12:12



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så vackert! Luftig poesi öppen för tolkning, men vi knyts ihop tänker jag. En dag förstår vi vår resa. Förmågan att älska oss själva är alltid en fördel.
2018-02-09

  Quasimodo
Precis, det aldrig för sent!
2018-02-08
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP