Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord från din penna


mina fingerblommor brinner då jag rör vid orden
din magiska guldpenna har tänd dem
dina fjärilars stoft
målar mina läppar röda
jag tycker om att höra ordens musik
den rör vid mitt hjärta

även om snöstjärnor faller över fälten
blåser sommar genom orden




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-08 12:25



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hm kommentaren...känns igen
2021-03-30

    ej medlem längre
Väldigt fin!
2018-02-08
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP