Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5-7-5-7-7 samtalsterapi med en vän :)


rovdjur Tanka



surrogatvänner
festar på varje kalas
nyttjar rått vivret
Otroligt du silat mygg
svalt kamelkaravaner




Bunden vers (Tanka) av morgonstjärna VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-08 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP