Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsgnista

Den första livsgnistan som tändes
var sprungen ur förvildade känslor
som med tysta blickar sändes

Blottandet av rädslor

*

Den första mänskans steg var
riktad mot en annans famn
Där fanns det viktigaste av svar;
nämligen att livets mening, hade ett namn




Bunden vers (Rim) av Terra
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-08 13:11



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
måste missat en del då jag läste förut fina rim.
2021-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Terra
Terra