Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bubblor som späckar världen

En bubbla av
meningsfull glädje
är inte ensam
i en stor värld av skit
Det är bara du
som inte kan se alla andra
meningsfulla glädjebubblor
som späckar vår smutsiga värld
Det är skiten emellan
som skymmer sikten




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 298 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-08 13:30



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Underfundigt skriftat!
Men "skiten"som samtidigt
Ger den näring
Vi alla är komna ur!
Bara för att man är
Uppväxt ur en gödselstack
Behöver man väl ej bli
en själv?

2018-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner