Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det brinner eldar vid horisonten



Jag är glasklar
går längs vägen, ser mig inte om

Själen har talat

Framåt

Stilla morgonro
Vägen möter mina fötter
jag är ensam

Idag samlas alla universums krafter
Mobiliserar

I ögat brinner
själens lust och livfullhet

Jag springer längs träden
som sett mig förut
insvept

I vinden som skalat
bit för bit
slöjor av lögner

Sann träder fram
längs vattnet
skogen

Naturen
du fanns uti








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 821 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-08 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP