Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

soldroppar



har simmat längs mångatans silverljus
somnat till silverbjörkens milda sus
lyssnat till näktergalens sång
begravt grums som i själen sökt fäste
förundrad över miraklet
växer som en blomma
soldroppar faller i mina händer

brister ut i sång din solros jättestängel
sjöng över min kudde hela natten





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 287 gånger
Publicerad 2018-02-08 18:41



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:)
2020-08-07
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP