Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du och jag


Anknuten

Ännu inte mätt på
att avvisa

Mitt mörkers djup

Dock bär jag din skyldiga
Oskuld
Till korset


Lammet skrider genom

Hjärtats brytpunkt

Tills du förlåtit
Mig




Fri vers av rebecca d
Läst 370 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-08 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d