Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aug 2015


En helt ny dag


En helt ny dag
En helt ny dag
Tänk om gryningen bara kunde komma
Och göra mig till ett nytt jag
En annan tid
En annan tid
Tänk om natten bara ville sluta
Och låta ljuset ge mig nytt liv




Fri vers av FeverishThoughts
Läst 199 gånger
Publicerad 2018-02-08 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FeverishThoughts