Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärvor av oss

En liten knuff, allt som krävdes
Det skimrande, klara, skira
På fall
Ångestladdade, obevekliga ögonblick
När det som var menat att hålla
Söndras
Nu besudlat splitter
Ekot från löftesfyllda drömmar




Fri vers (Fri form) av Amilia
Läst 376 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-08 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amilia
Amilia