Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku 19


Medfött

Rättvisan för oss
är inte vad simkonsten
är för fiskarna




Fri vers (Fri form) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 389 gånger
Publicerad 2018-02-08 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP