Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kamp




Min kamp handlar om att kunna se mig i spegeln

Säga vad jag tycker

Vill inte se ett uns av hyckleri där i spegeln.



Jag är jag

Inte bäst

Vackrast

Rikast


Men jag är jag

På gott och ont!!!




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-09 01:07



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
man är den man är, men några försonande drag finns där väl?
2018-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt