Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dörr har öppnats

 

 

regnet vräker ned ikväll

en flod av tårar

rinner över rutan

i grådasket skymtar

en slokande trädgård

knappt synlig

under ett trasigt paraply



Tors hammare slår gnistor


timglaset har snart runnit ut

pälsen är trött och ögat

en dörr har öppnats

minnesfragment

skyndar förbi

under pälsen suckar det

under sorgen ekar det

sörjer en evighet

kärleken till det unika

och dess död

Jag vandrar barfota

i tystnaden




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-09 01:09



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den var fin många skrev före
insåg veden jag tände
2023-09-19
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP