Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skärvor


håller våra skärvor i handen
skrivet med glödande penna
ord som brinner av liv
blåser vind genom orden
så du känner brisen
i ditt hjärta

älskar dig oändligt



e




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-09 01:32



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Tack
2022-02-09

  morgonstjärna VIP
känner glädjen ditt finger sprider ljus, kram <3
2019-07-24

  in effigie VIP
varm inuti..flödande...
2018-02-09
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP