Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orationella beslut

När Tyck-Anden tar över agendan

från Gör-Anden eller Låt-Anden;

är det många som kan drabbas

Särskilt genom beslut som fattas

av politiska partier och fackföreningar

 




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-09 02:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP