Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubbeltrubbel

Skall ej ägna mig lyteskomik
inte lustigt med sådan tragik
med glimt i ögat jag däremot
ser han som är jag mittemot

ponera man blivit schizofren
tänka som två fast man är en
udda tänker på samma gång
hoppas på lika sjuka jargong

som duon sjungande melodi
duett av sig själv i höga skri
om jag blir allena någon helg
kan jag dela på samma butelj

gäller där att ta det försiktigt
får ej då funderas kortsiktigt
tänk bakfyllan blir dubblerad
tur bara en enda blir adderad




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-09 07:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP