Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte en Mammas pojke



Jag är en man idag

Delvis på grund av

dig min far



Du ville ha mig

En son


Du förvaltade din önskan väl

Jag svarade drägligt


Som din son Pappa


Den som alltid varit med mig

Är du pappa



Allt det du sagt ligger väl

I mitt andliga hjärta



Såhär i livets slutskede vill jag

Skriva ut min kärlek till dig


Du representerar allt vackert i mitt liv

Jag kan bara tacka dig


Att du är min far



Du vet att jag tjatade fram sanningen

Du vet att Mamma inte ville ha mig


Men du min far

Ville annorlunda


Du ville att jag skulle finnas



Så Pappa

Jag älskar att vårda minnet av dig


Du som lärde mig att finnas



Kram från Caldor





Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 281 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-02-09 08:46



Bookmark and Share


  genni VIP
Vackert men ändå sorgligt...
2018-02-12

  Respons VIP
Viktiga rader!
2018-02-09

    Sefarge VIP
Äkta kärlek och
Omsorg från en
Förälder är värd
Sin vikt i guld!
Hur det nu kan
Vägas?
Tack för din fina
Tänkvärda
uppskattning!
:}

2018-02-09

  Öknens Ros VIP
att inte vara önskad är en svår känsla att bära med sig i livet.
2018-02-09

  Bibbi VIP
Djupt berörande.
2018-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt