Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orörd snö

sitter här med en mugg morgonkaffe
har tre lediga vinterdagar framför mig

de ligger som en nästan oändlig vidd framför mig
en vidd täckt av orörd snö i alla riktningar

tre dagar utan nånting som helst i kalendern
jag är fri att trampa upp ett spår i vilken riktning som helst

nu har jag tid att dikta,
skriva musik,
gå på långa promenader
och läsa och lyssna på musik




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-09 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP