Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet gott, allting gott

då alla är så lyckliga och glada att några sjunger
på en skön låt
medan några andra dansar Lambada
Svänger sexigt på höfterna i takt till musiken
Den sköna akustiken
Toner som ljuder runt hela planeten
Men så är världen också ganska så liten
för där tar filmrullen slut…

Slutet gott, allting gott!

Ken Cassel
9/2-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-09 09:36



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är en önskan man har, att allt ska bli bra till slut...
2018-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel