Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker

Det är kolsvart
Det är ett evigt mörker

Det finns inget ljus

Vart finns ljuset?
Det ljuset som jag
verkligen behöver.

Har du ett ljus?
Till min mörka tillvaro?

Det är bara kolsvart omkring mig
Jag ser inget ljus alls.

Snälla, hjälp mig hitta något ljus
Hjälp mig finna ljuset.





Fri vers (Fri form) av E.Eriksson
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-09 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.Eriksson
E.Eriksson