Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där kärlek

 

du och jag

drömmer om mirakel

ber om

 

vi

språkar med kråkfötter

ur tungors tystnad

till hjärtans puls

och andedräktens dyning




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 324 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-09 10:56



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
ack, så synnerligen mänskligt
2018-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg