Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UNDRAR

vad som står
på menyn i dag

gårdagens
var en enda röra

ingenting
som föll mej i smaken

ändå
kunde jag inget göra

innan kvällen 
mycket kan hända

men till gårdagens meny
vill jag inte återvända

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-09 11:42



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man får ändå försöka att se framåt...
2018-02-11

  ULJO
Lämna tråkigheter bakom dig och se framåt
2018-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP