Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bra mot godare



Tänka nytt
men mönster är svåra att bryta
och innan man har bytt bra
mot godare
nästan omöjligt
att programmera om sig själv




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 209 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-02-09 12:46



Bookmark and Share


  Silverstripe
Ett kalejdoskop bekänner endast sitt mönster till nästa vridning. Och program är i någon form en kod, ett språk. Liksom poesi?
2018-02-11

  Ronny Berk
poesi som förmedlar mej diktarjagets sökande ...
2018-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol