Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att förstå



en annan människa
ger en inblick i en rikare värld
kunskaper man saknar
läste en text om otrygghet
är det så om vi är små och ingen trygghet får
som vuxen aldrig riktigt bra mår
saknar tryggheten som aldrig var
förstår inte livet och meningen
då allt som byggs upp rivs ner igen

då jag läste känslan förstod jag
vikten av att leva i nuet
som deltagare kan vi aldrig dela
enbart delta

Ord kan vara fattiga och för få
för att du ska förstå

du är aldrig ensam




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-09 13:10



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Helt rätt man är aldrig ensam man har ju sig självö
2018-02-09
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP