Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solen



så starkt ditt ljus brinner
visste inte

visste inte saknad
går inte gömma eller glömma
dörren stod på vid gavel
då jag släppte in dig
du bosatte dig där

hängde upp gardinerna
slog dig ner i fåtöljen
letade i kylskåpet
drack upp kaffet
lyfte upp katten på din axel
och jag log

orOn en gardin
drunkna mig regn saknar jag dig

saknar inte natten månen
himlen kan vara fylld av rök visslande vind
havet bonat golv av glas
storm kan dränka kusten
men dina fjärilar flyger

fastän frostrosorna andas på rutan

så nära och långt ifrån
vet du är alltid
känner dina andetag
blir lycklig jag hör dig

i förundran och glädje
spränger jag mitt skal




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-09 13:18



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...nu värmer den igen, solen...så skönt...
2018-02-11
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP