Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaminen tänd

Brinnande veden
Sprakar, knastrar, lyser varmt
Endast jag är här




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-09 16:19



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Att sitta och titta in i en brasa är ofta mycket intressantare än TV
2018-02-14

    ej medlem längre
Ibland får man ta en åkarbrasa och värma sig själv.
2018-02-09

  Öknens Ros VIP
härligt med levande brasa, avnjutes även av ensam.
2018-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén