Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stunden



känslan som väller fram
då jag skriver

genom händelsernas band
vår och sommar
genom klockans tickande
kylskåpets surrande

vinden som trevar bakom fönstret
så finns du så nära

nu spinner katten flämtar lampan
och en bil kör förbi
men tvärs igenom känner jag
hör dina andetag

du som är min själ så lik

förnöjsam i stunden




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-09 18:59



Bookmark and Share


  aol
Underbar känsla just såsom man kan känna sej.
2018-02-09
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP