Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

roddbåten



se dropparnas band över ytan
bildar mönster, pärlor faller en efter en
drunknar i själens innanhav
liksom änder flyter vi mellan dal och topp
det eviga havets sjungande golv

ibland är natten mörk utan fönster
lyssnar vi noga
hör vi vingefladder över vatten
sjunger med våt silverläpp i natten

Vet då ljuset är starkare i gryningen



Kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-10 18:46



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Jättefin denna
2018-02-11

  morgonstjärna VIP
tack så mycket
2018-02-10

  aol
Så poetiskt fint skaldat,
2018-02-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP