Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
var


kvar

när man investerat mödan kraften

vill man vara kvar och se det regna snöa över

kanske kanske att det växer upp där

jag du lurar mig att vara kvar




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-15 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly