Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ålderskrämpor


ålderskrämpor
barnbarnet lägger tillbaka
byggbit för byggbit




Bunden vers av Gunwale VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-02-09 23:05



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Fin med många ingångar, som ett litet skåp med hemliga fack.
2018-02-14

    Taly
du bygger inte och plockar inte så mycket nu

men ni har byggt och bygger en återväxt

de kan bygga rent fysiskt

du kan bygga upp även nu
2018-02-12

  Annie b'larsson VIP
Åh, jag klurar och klurar men näe. Men det är bra.
2018-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP