Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem har sagt att du får befria dig?

Stop hallå håll i dig
Vem har sagt att du får befria dig
Håll tankarna i lådan stilla klådan
Tysta plågan släck den Jävla låga
var normal sitt stilla lilla gumman
Sluta förhäv dig fucka inte boxen
Boxa lagom på en norm som inget kräver
Kvävs av kraven
Krav på tama kramar inom ramar
Inom ramverk stramvärk..
Håll tiden
Måla innanför linjen
Fånga tiden carpa döden
Gallra öden bakom galler
Ramarna i galleriet
Visar ändå bara normen
Håll dig i fållan
Platt på mattan
Fall i ledet
Leds av ledare led likström
Flyt som dödsfisk nedförs strömmen
Väck den som drömmer
Om frihet




Fri vers (Spoken word/Slam) av Linnea Risinger
Läst 591 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-09 23:27



Bookmark and Share


  cilax VIP
shit, vad bra
2018-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Linnea Risinger
Linnea Risinger