Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vid liv

minnen
bara slitna minnen
kan hålla dig vid liv

jag tömmer
i snabba tag
glömskans sötma


farväl




Fri vers av Gabrielle
Läst 459 gånger
Publicerad 2006-06-03 22:46



Bookmark and Share


  dansa som dom andra
Jag tycker om denna dikt. Väldigt fin.

(intresse utav poesi är inte det enda vi delar,
namnet är även detsamma.)
2008-08-18

    Twobo
Åh, jag gillar minnen och glömska.
Därför gillar jag också den här dikten.
2006-10-02

    Frej&Freja
Ja, den är sorglig i sin ändå vackra ton.
en av vardagens alltför vanliga företeelser
kan ses häri.. J a, så är det..
/FRej
2006-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle