Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Före mobilen.

Vi kurragömmaräknade med fart.

Lukt av urblekt rödfärg mot vedbohuset.

Malörtsdoft där vi gömde oss i ruset.

Låg och tryckte."Kanske kommer han snart."

 

Vi spela grop,pyramid,tennsoldat.

Där kulorna studsade fram i gruset.

Vi pallade äpplena ,gjorda för buset.

Tills morsan ropade in oss till mat.

 

Pirater vid badet,Skepp att plundra.

Indian och vit i olika lag.

Där pilarna flög.Kanonerna dundra.

 

När alla gömde sig efter behag.

"Nittiåtta,nittinie,hundra.

Dunk för alla bonntjyvar,nu kommer jag."




Bunden vers (Sonett) av Tor-Björn Gustavsson VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-10 10:46



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Suck!
Andra tider!
Nu motionerar
Ungarna fingrarna
I stället mot en skärm
Med krigs o lekspel
Samt blir feta i förtid
Med diabetes som följd!

2018-03-16

    GuWa
Du har fångat en viktig aktuell fråga
-har man tid att leka när man hela tiden måste titta i mobilen?
Jättebra mitt i prick och fint förpackat!
2018-02-20

  Fulbergarn
första sonett jag gillat, rimmen flyter så fint men annorlunda
2018-02-20

  Marita Ohlquist VIP
Underbara barndomsminnen!
2018-02-14

  Öknens Ros VIP
Ack du svunna barndom!
2018-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Gustavsson
Tor-Björn Gustavsson VIP